Opinione | Gjiganti

Diaspora shqiptare: problemet, organizimi, sfidat dhe projekti "Diaspora"

Kur flasim për diasporën shqiptare gjithmonë mendojmë për gyrbetin apo ndonjëherë e përdorim edhe termin mërgata shqiptare. Të flasim rreth historisë së saj ne e dimë se ajo ka ekzistuar edhe para një shekulli në periudha të ndryshme kohore por fluksi më i madh i tyre, sidomos i kosovarëve filloj gjatë viteve 70-ta kur shumica prej tyre u larguan nga vendi për shkaqe ekonomike duke e gjetur vetvet vazhdon


Webfaqe, çështje integrimi, marketing, konsulltime


Partneritet

B2C, B2B, G2G, SMEsMisioni ynë

Të pavarur dhe të hapur me të gjithë.


Gjiganti.com


© 2024 Gjiganti