Statistikat

Duke u bazuar nga statistikat e sistemit të Google Analytics për 1 vit, ne kemi arritur rezultate konkrete ku disa prej tyre i kemi listuar më poshtë:

  1. Databaza e portalit gjiganti.com është pasuruar me mbi 500 faqe të ndryshme të webit
  2. Deri më tani kemi arritur ti publikojmë rreth 40 broshura të ndryshme
  3. Numri mesatar i vizitave në ditë ka kaluar mbi 3 000 dhe është në rritje e sipër
  4. Shumica e vizitave mbi 90% vijnë nga vendet ku veprojnë projektet tona duke llogaritur të gjitha trojet shqiptare dhe shumicën e diasporës
  5. Një nga këto arsye është sepse ne i bllokojmë vizitat jo reale si Spam, spyder, robotët tjerë etj.
  6. Ne marrim mbi 50 000 klikime në muaj vetëm nga kërkimet në Google. Kjo tregon se vizitorët na gjejnë neve duke u bazuar nga nevojat e tyre dhe sistemi ynë i avancuar në motorët e kërkimit dhe mbi të gjitha materialet që ne ofrojmë
  7. Deri më tani kemi arritur ti sigurojmë mbi 3000 fraza të ndryshme në muaj që janë regjistruar në databazën e Google.com
  8. Ne kemi krijuar shumë bashkëpunime formale me media, organizata të ndryshme kulturore në mbarë botën si dhe me disa institucione kosovare. Bashkëpunimi është në rritje e sipër
  9. Kemi edhe shumë fakte tjera që na bëjmë të jeni unik në fushën tonë. Për më tepër ju mbetet juve ti shikoni punimet tona dhe ju mirëpresim për komentet e juaja
  10. Këtu e gjeni listën e disa statistikave nga Google Analytics