Kush jemi ne? | Gjiganti

Kush jemi ne?

Gjiganti është një ndërmarrje mediale e cila merret me zhvillimin e disa projekteve të cilat i përkasin mediave elektronike. Ne si qëllim kryesor kemi zhvillimin e projektit "Diaspora" (më herët Emigranti) i cili i dedikohet diasporës shqiptare përkatsisht ne merremi me integrimin dhe organizimin e komunitetit shqiptarë.

Puna jonë 10 vjaçare ka treguar edhe sukseset konkrete ku kemi arritur të krijojm projektin më të madhë kushtuar integrimit dhe organizimit të diasporës shqiptare me një shtrirje në 19 shtete. Si lider kyresor në këtë fushë, ne kemi fituar besueshmerinë si tek klientët tonë ashtu edhe tek partnerët duke përfshirë organizata të ndryshme kulturore, institucionet qeveritare, bizneset private etj.

Si projekte tjera që i kushtojm një rëndësi të veqant e kemi edhe projektin Mediat. Ky projekt ka si qëllim zhvillimin e formave të ndryshme argëtuese duke përfshirë televizionet shqiptare në internet, radiot, shtypin dhe një databazë me shumicën e portaleve shqiptare nga të gjitha fushat. Seksioni ”Shtypi ditor” ku përfshihen gazetat dhe portalet më të njohura në trojet shqiptare ka treguar një sukses të veçantë duke arritur të jetë ndër faqet më të vizituara në portalin tonë.

Rëndësi tjetër në projektet tona ka edhe projekti Kosova i cili i dedikohet Republikës së Kosovës duke filluar nga historia e hershme e deri tek zhvillimet më të fundit. Ky seksion do të ketë edhe një guidë në gjuhën angleze e cila do ta prezantoj Kosovën në botën e jashtme. Për momentin në këtë projekt kemi publiku vetëm disa informacione kryesore rreth Kosovës por së shpejti do prezantojm seksionin Biznesi me verzionin e parë duke përfshirë një platformë e cila do i tërheqë investitorët nga diaspora në Kosovë. Këtë risi do e sjellim së shpejti.


© 2024 Gjiganti