Diaspora | Gjiganti

Partneritet

B2C, B2B, G2G, SMEsMisioni ynë

Të pavarur dhe të hapur me të gjithë.


Gjiganti.com


50% zbritje


Në të gjitha shërbimet për biznese.
Oferta zgjat deri me 01.12.2022
Gjiganti.com

Opinione


    Diaspora shqiptare: problemet, organizimi, sfidat dhe projekti "Diaspora"

    Kur flasim për diasporën shqiptare gjithmonë mendojmë për gyrbetin apo ndonjëherë e përdorim edhe termin mërgata shqiptare. Të flasim rreth historisë së saj ne e dimë se ajo ka ekzistuar edhe para një shekulli në periudha të ndryshme kohore por fluksi më i madh i tyre, sidomos i kosovarëve filloj gjatë viteve 70-ta kur shumica prej tyre u larguan nga vendi për shkaqe ekonomike duke e gjetur vetveten nëpër vendet perëndimore e sidom... vazhdon


© 2024 Gjiganti