Kosova | Gjiganti

Kosova

Më afër për të gjithë

Prezantimi i projektit “Kosova”

Qëllimi ynë në këtë projekt është promovimi i biznesit kosovar dhe investimet nga diaspora duke i lidhur me çështjet edukativo-sociale në zhvillimin e Kosovës së bashku. Për momentin end jemi në fazën e parë përgatitore dhe së shpejti do sjellim versionin e parë duke përfshirë informacionet bazë rreth secilit grup që ne do e trajtojmë. Fokusimin kryesor për momentin e ke... vazhdon


© 2024 Gjiganti