Shqipëria | Gjiganti

Shqipëria

Rruga drejt ndryshimit

Mirë se vini

Një kapitull i ri dhe fillim i mbarë për të gjithë.

Prezantimi i projektit "Shqipëria"

Qëllimi ynë në këtë projekt është promovimi i biznesit shqiptar dhe investimet nga diaspora duke i lidhur me çështjet edukativo-sociale në zhvillimin e Shqipërisë së bashku. Për momentin end jemi në fazën e parë përgatitore dhe së shpejti do sjellim versionin e parë duke përfshirë informacionet bazë rreth secilit grup që ne do e trajtojmë. Fokusimin kryesor për mome... vazhdon


© 2024 Gjiganti